Η Ακαδημία μας

Το Soft Skills Academy αποτελεί ένα τετραήμερο σεμινάριο ανάπτυξης προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων (soft skills), το οποίο διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τον φοιτητικό, εθελοντικό οργανισμό EESTEC Τοπική Επιτροπή της Αθήνας.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και νέους απόφοιτους που επιθυμούν να αναπτυχθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία μάθησης

Πότε θα γίνει και πού;

Θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College (NYC) στην Αθήνα με ώρες διεξαγωγής από τις 10:00πμ έως τις 19:00 και θα περιλαμβάνει 2 σεμινάρια (training sessions) κάθε μέρα.

#Portraits

Φέτος ο υπότιτλος μας χωρίζεται σε τρία στάδια.

1/3
Οι αιτήσεις έχουν κλείσει.
​👇👇👇

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το Soft Skills Academy 2018 έχουν ανοίξει.

Δεκτά θα γίνουν μόνο πενήντα (50) άτομα των οποίων η επιλογή θα γίνει βάσει των αιτήσεων τους, χωρίς κάποιο κόστος συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου η αίτηση τους να αντανακλά το έμπρακτο ενδιαφέρον τους.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να συμπληρώσουν την αίτηση τους μέχρι την Κυριακή 04/11 και ώρα 23:59.

DSC_0075.jpg
 

About Us

Στόχος αυτής της δράσης είναι να προσφέρει σε φιλόδοξους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν ικανότητες που δεν συμπεριλαμβάνονται στην τυπική εκπαίδευση, καθώς όλο και περισσότερο αυτά απαιτούνται από την αγορά εργασίας, ενώ ταυτόχρονα διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο και στην προσωπική εξέλιξη κάθε ανθρώπου.

Τι θέλουμε να πετύχουμε;

Με τον όρο soft skills καλούμε τις δεξιότητες που δε σχετίζονται με τις τεχνικές γνώσεις του ατόμου (τα λεγόμενα hard skills). 

 

Τα soft skills σχετίζονται με την προσωπικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ατόμου που του επιτρέπουν να προσαρμόζεται και να συνεργάζεται αρμονικά και αποτελεσματικά με τον κοινωνικό του περίγυρο. Μερικά παραδείγματα είναι οι επικοινωνιακές δεξιότητες, οι ηγετικές δεξιότητες και η συναισθηματική νοημοσύνη.

Τι είναι τα soft skills;

 

Speakers & Trainers

 

Agenda

 

Ανακάλυψε την Ακαδημία, ρώτησέ μας.

Βρείτε μας στα social media:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Email επικοινωνίας: softskillsac@gmail.com

Media Sponsors & Community Partners